Warm Krabtaartje Met Kruidensaus

Klaar in: 55 Hits: 2334 Porties 4 Print

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
Warm Krabtaartje Met Kruidensaus
Ingrediënten:
  • 200 gram Crabfantasy (diepvries)
  • 4 plakjes Bladerdeeg
  • 1/2 pakje Zachte verse roomkaas met kruiden
  • 1 bekertje Creme fraiche a 125 ml
  • 1 eetlepel Cognac of vieux
  • 2 takjes Peterselie
  • 1 eetlepel Mayonaise
  • 1 etlepel Citroensap
  • 1 eetlepel Melk
  • 1 pakje 8-Kruidenmix (Iglo)
  • 8 sprietjes Bieslook
  • 4 Lage taartvormpjes, doorsnede 10 cm
  • 1 Ei
  • Peper en zout
    • Bereiding:

      Voorbereiden: Crabfantasy in ca. 2 uur laten ontdooien. Bladerdeeg uispreiden en in ca. 10 minuten laten ontdooien. Taartvormpjes invetten en met bladerdeeg bekleden. Overhangend deeg eraf snijden. Met vork gaatjes in de bodem prikken. Tot gebruik in koelkast zetten. In kommetje roomkaas met vork fijnprakken. Erdoor roeren: 1/2 bekertje creme fraiche, ei en cognac. Mengsel op smaak brengen met peper en zout en afgedekt in de koelkast bewaren. In kommetje peterselie fijnknippen. Rest van de creme fraiche, mayonaise, citroensap, melk en kruidenmix erdoor roeren. Kruidensausje op smaak brengen met peper en zout. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Bereiden: oven voorverwarmen op 200 C. Crabfantasy halveren en over bladerdeegbodems verdelen. Roomkaasmengsel over krab verdelen. Krabtaartjes midden in de oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Krabtaartjes uit de oven halen en ca. 2 minuten laten rusten. Met mespunt uit vormpjes wippen. Krabtaartjes op vier borden verdelen. Kruidensaus nogmaals doorroeren en ernaast scheppen.

    Joomla SEF URLs by Artio

    Ons adres

    Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM  Badhoevedorp
    +31621561166
    Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Copyright © 2018 MooiWeb