Tomatensalade

Klaar in: 20 min. Hits: 2498 Porties 4 Print

5.0/5 rating 1 vote
Tomatensalade
Ingrediënten:
  • 4 a 6 ansjovisfilets
  • 450 gram tomaten
  • 1 ui in dunne ringen halveren
  • 1 eetl. Kappertjes
  • 1 theel. Oregano
  • 1 theel. Basilicum
  • 8 zwarte olijven in dunne ringen
  • Zout en peper
  • 6 eetl. Olijfolie
  • 2 eetl. Azijn naar keuze
    • Bereiding:

      De tomaten goed wassen en in 8 partjes snijden.
      Leg de partjes tomaat op een ondiepe schaal en verdeel de ui ringen erover.
      Snijd de ansjovis in kleine stukjes en verdeel deze samen met de kappertjes en de olijven over de salade.
      Klop een dressing van de olie, azijn en peper en zout en schenk deze over de salade.
      Laat minstens 30 minuten staan voor U de salade serveert, opdat de smaken goed kunnen intrekken.

    Bron:

    Cursus
    Joomla SEF URLs by Artio

    Ons adres

    Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM  Badhoevedorp
    +31621561166
    Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Copyright © 2018 MooiWeb