Thaise salade met pinda en vissausdressing

Klaar in: 15 min. 1 uur wachten. Hits: 2080 Print

4.0/5 rating 1 vote
Thaise salade met pinda en vissausdressing
Ingrediënten:
  • 1 1/2, eetlepel vissaus (nam pla)
  • 1 groene Spaanse peper, zonder zaadjes en fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 1/2, eetlepel citroensap
  • 1 koolrabi
  • 150 g wortels
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
    • Bereiding:

      Klop een sausje van de vissaus, de groene peper, de uitgeperste knoflook, de suiker en het citroensap. Schil de koolrabi en de wortel en snijd beide in lange, dunne reepjes. Kneus ze iets met een deegroller. Kneus ook de pinda's licht met een deegroller. Schep alles door elkaar en laat de salade, afgedekt, minstens 1 uur op, kamertemperatuur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Serveer de salade ook op kamertemperatuur.

    Joomla SEF URLs by Artio

    Ons adres

    Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM  Badhoevedorp
    +31621561166
    Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Copyright © 2018 MooiWeb