Satésaus

Hits: 447 Porties 4 Print

5.0/5 rating 1 vote
Satésaus
Ingrediënten:
  • 3 middelgrote uien
  • 4 tenen knoflook
  • 4 eetlepels slaolie
  • 10 eetlepels lauw water
  • 12 eetlepels pindakaas
  • 1 ½ theelepel zout
  • 3 eetlepels azijn
  • 10 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 1 ½ theelepel sambal
    • Bereiding:

      Fruit in hete olie de fijn gesnipperde uien met de uitgeperste knoflook goudbruin. Vermeng de pindakaas met het water, azijn, zout, suiker en sambal. Voeg deze massa al roerend toe aan de ui op matig vuur en laat de saus mooi stevig en glad worden. Als de saus te dik is, schenk er dan wat water bij.

    Joomla SEF URLs by Artio

    Ons adres

    Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM  Badhoevedorp
    +31621561166
    Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Copyright © 2018 MooiWeb