• Kikkererwten-tonijnsalade

    Kikkererwten-tonijnsalade

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Gnocchi met parika-peterselie-pesto en blauwe kaas

    Gnocchi met parika-peterselie-pesto en blauwe kaas

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

    Heerlijk Italiaans gerecht.

  • Pittig Gestoofd Lamsvlees Met Broccoli

    Pittig Gestoofd Lamsvlees Met Broccoli

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Schelpjesmacaroni Met Tonijn, Zalm, Courgette En Pesto

    Schelpjesmacaroni Met Tonijn, Zalm, Courgette En Pesto

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Geroosterd Ciabatta Broodje Met Gezonde Vulling

    Geroosterd Ciabatta Broodje Met Gezonde Vulling

    3.0/5 Waardering (1 beoordelingen)
    ,

  • Crostini met tonijn

    Crostini met tonijn

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Tagliatelle Met Gorgonzola En Mango

    Tagliatelle Met Gorgonzola En Mango

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Thaise tomatensoep

    Thaise tomatensoep

    5.0/5 Waardering (1 beoordelingen)
    ,

  • Tomatensalade

    Tomatensalade

    3.0/5 Waardering (1 beoordelingen)
    ,

  • Aardappel-Bonensalade met tonijn

    Aardappel-Bonensalade met tonijn

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

Gevulde Courgette Met Gehakt En Rijst

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
  • Klaar in: 30
  • Porties: 2
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Item Hits: 968
Gevulde Courgette Met Gehakt En Rijst

Ingredi├źnten

  • 250 gram Rundergehakt
  • 350 gram Rijst a la minute
  • 1 theelepel Rozemarijnnaaldjes
  • 2 dl Tomatensap
  • 100 gram Geraspte kaas
  • 1 Stokbrood
  • 1 Sjalotje
  • 2 Courgettes
  • Zout en peper

Instructie

Als eerste de gril voorverwarmen op 225 graden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Courgette wassen an in lengte halveren. Met eetlepel uithollen tot op ca. 1 cm van de wand (vruchtvlees bewaren). Courgette helften in kokend water leggen en in ca. 5 min. beetgaar koken. Intussen sjalotje pellen en fijns nipperen. In droge hapejespan het gehakt rul bakken. Sjalot, courgettestukjes, rijst en rozemarijn ca. 2 min. meebakken. Tomatensap toevoegen en geheel ca. 3 min. zachtjes laten pruttelen. Op smaak brengen met zout en peper. Courgettes in vergiet goed laten uitlekken en droog deppen met keukenpapier. Helften vullen met gehaktrijstmengsel en in de ovenschaal leggen. De geraspte kaas erover strooien. Schaal ca. 10 cm. onder de hete gril schuiven en de kaas in ca. 5 min. laten smelten. Stokbrood in plakjes en serveren bij de courgette wanneer deze goudbruin is.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


Locatie

  • Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM, Badhoevedorp

Volg Mij

Bekijk mijn tweets View Edwin Mooi's profile on Facebook View Edwin Mooi's channel on Youtube View Edwin Mooi's profile on LinkedIn View Edwin Mooi's profile on Facebook Google+ BRSS Feeds