• Saffraanrisotto

    Saffraanrisotto

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

    Dit is de klassieke risotto die bij osso buco in bianco (gestoofde kalfsschenkel

  • Kom­kom­mer-man­go­sa­la­de

    Kom­kom­mer-man­go­sa­la­de

    3.0/5 Waardering (1 beoordelingen)
    ,

    Lekker zomerse salade.

  • Kleverige kip met sojasaus uit de oven

    Kleverige kip met sojasaus uit de oven

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Risotto met pancetta en witte bonen

    Risotto met pancetta en witte bonen

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

    (4 personen, Delicious november 2010)

  • Kippensoep met aardappel en prei.

    Kippensoep met aardappel en prei.

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Paella a la Valenciana

    Paella a la Valenciana

    5.0/5 Waardering (1 beoordelingen)
    ,

  • Zalmfilet met geitenkaas uit de oven

    Zalmfilet met geitenkaas uit de oven

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Pittig Gestoofd Lamsvlees Met Broccoli

    Pittig Gestoofd Lamsvlees Met Broccoli

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

  • Babi Pangang

    Babi Pangang

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

     

     

  • Tagliatelle met pesto, garnalen en haricots vert

    Tagliatelle met pesto, garnalen en haricots vert

    0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
    ,

Gevulde Courgette Met Gehakt En Rijst

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
  • Klaar in: 30
  • Porties: 2
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Item Hits: 972
Gevulde Courgette Met Gehakt En Rijst

Ingrediënten

  • 250 gram Rundergehakt
  • 350 gram Rijst a la minute
  • 1 theelepel Rozemarijnnaaldjes
  • 2 dl Tomatensap
  • 100 gram Geraspte kaas
  • 1 Stokbrood
  • 1 Sjalotje
  • 2 Courgettes
  • Zout en peper

Instructie

Als eerste de gril voorverwarmen op 225 graden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Courgette wassen an in lengte halveren. Met eetlepel uithollen tot op ca. 1 cm van de wand (vruchtvlees bewaren). Courgette helften in kokend water leggen en in ca. 5 min. beetgaar koken. Intussen sjalotje pellen en fijns nipperen. In droge hapejespan het gehakt rul bakken. Sjalot, courgettestukjes, rijst en rozemarijn ca. 2 min. meebakken. Tomatensap toevoegen en geheel ca. 3 min. zachtjes laten pruttelen. Op smaak brengen met zout en peper. Courgettes in vergiet goed laten uitlekken en droog deppen met keukenpapier. Helften vullen met gehaktrijstmengsel en in de ovenschaal leggen. De geraspte kaas erover strooien. Schaal ca. 10 cm. onder de hete gril schuiven en de kaas in ca. 5 min. laten smelten. Stokbrood in plakjes en serveren bij de courgette wanneer deze goudbruin is.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen


Locatie

  • Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM, Badhoevedorp

Volg Mij

Bekijk mijn tweets View Edwin Mooi's profile on Facebook View Edwin Mooi's channel on Youtube View Edwin Mooi's profile on LinkedIn View Edwin Mooi's profile on Facebook Google+ BRSS Feeds