Carbonara chorizo

Klaar in: 15 min Hits: 1039 Porties 4 Print

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)
Carbonara chorizo
Ingrediënten:
  • 300 gr volkorenspaghetti
  • 6 el extra vergine olijfolie
  • 250 g droge chorizo, fijngesneden
  • 100 g geraspte parmezaanse kaas
  • 20 gr platte peterselie, fijngesneden
  • 4 eieren, zacht gepocheerd
    • Bereiding:

      Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking al beetgaar. Giet af en bewaar 80 ml van het kookvocht. Doe ondertussen de olie en chorizo in een hapjespan en bak de chorizo knapperig in ± 6 min. Schep regelmatig om. Voeg de pasta en het opgevangen kookvocht bij de chorizo en schep om. Neem de pan van het vuur en schep de pasta om met de helft van de Parmezaanse kaas en de peterselie. Verdeel over diepe borden. Schep op elke portie een gepocheerd ei', strooi de rest van de Parmezaanse kaas en peterselie erover en serveer. ,

      Kijk voor voor tips over eieren pocheren op deliciousmagazine.nl/eipocheren.

       

      Bereiden ± 15 min.

    Bron:

    Delecious februari 2016
    Joomla SEF URLs by Artio

    Ons adres

    Generaal Snijdersstraat 22
    1171 HM  Badhoevedorp
    +31621561166
    Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Copyright © 2018 MooiWeb